Tartalomjegyzék:

EAL - bejelentkezési rendszer: 4 lépés
EAL - bejelentkezési rendszer: 4 lépés

Videó: EAL - bejelentkezési rendszer: 4 lépés

Videó: EAL - bejelentkezési rendszer: 4 lépés
Videó: ChatGPT kezdőknek lépésről lépésre 2024, Július
Anonim
EAL - bejelentkezési rendszer
EAL - bejelentkezési rendszer

Intro

Vi har valgt og lave et adgangskontrol system, som via Arduino kanstyres med brikker og kort. Her bestemmes det hvem der skal have tilladelse til at komme igennem en specificik dør. Dette lagers az adatbázisban, som vi har oprettet. I dataasen er specific bruger oprettet og knyttet til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart i tiltja med tyveri eller lign. Den tilknyttede hjemmeside giver mulighed for at se hvem der sidst har været igennem døren, and endvidere er det muligt and låse døren op directte fra hjemmesiden.

1. lépés: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Anvendte komponens:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega 2560.

RFID-RC522.

LED (piros, kék, zöld)

Kenyeretábla.

Ledninger.

LEDninger pozicionáló:

Arduino: pin GRD-RFID-RC522: pin GRD

Arduino: 3V-os pin-Breadboardon keresztül-RFID-RC522: 3V-os pin

Arduino: 50-es érintkező-RFID-RC522: pin MISO

Arduino: 51. tű-RDID-RC522: MOSI tű

Arduino: 52. tű-RFID-RC522: SCK

Arduino: 53-as érintkező-RFID-RC522: pin SDA

Arduino: 5. tű-kenyértáblán keresztül-RFID-RC522: RST tű

Arduino: 6-os tű-kenyértáblán keresztül-RFID-RC522: pin GRØN på LED

Arduino: 7-es tű-kenyértáblán keresztül-RFID-RC522: pin RØD på LED

Arduino: 8-as érintkező-Breadboardon keresztül-RFID-RC522: tüskés BLÅ LED

2. lépés: Arduino programozás

Arduino programozás
Arduino programozás

Arduino programozó és lavetud az android modelltől az RFID -hez. Ez a modell tartalmazza a belépési rendszert és a hozzáférést. Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op till adatbasen. Endvidere er der blevet programeret and tilføjet funktionen til and låse op from hjemmesiden da døren bliver styret genny Arduino. Az adatok az Arduino'en skriver és a monitorok között találhatók, de az adatküldő videók a Node-red és a videre Databasen között. Vores udgave af programmeringen findes her på siden.

3. lépés: 3. lépés Node-Red

3. lépés Csomópont-piros
3. lépés Csomópont-piros
3. lépés Csomópont-piros
3. lépés Csomópont-piros
3. lépés Csomópont-piros
3. lépés Csomópont-piros

Node-RED er et program som brugestil and tiltva forskellige enheder med hinanden. Dether herfra és Arduino og adatbázisok tiltják a híreket és a det er også her Arduino’en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt and a sender informer begge veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Minden csomóponton keresztül csomópont-RED, és küldje el az adatokat Arduino’en viser i tiltja a nør nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scaneren, til at and send to Databasen. Ydermere bruges dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beskrivelse af valg

I menstre page af menuen har man forskellige valgmuligheder, hver funktion er designet til and kunne noget forskelligt, eller kommunikere med forskelligt Hardware. Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi har valgt bruges til.

Som vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder Serial. Dens funktion er and den læser data'en from specific port. A programozó programozhatja az adatokat és a modemet a legjobb USB-porton keresztül. Det er her Arduino'en er koblet til. Az adatok Arduino'en küldő vil blive modtaget på denne port af Node-Red.

Serial funktionen er sat sammen with 3 forskellige funktioner. Øverst har vi valgt en funktion der hedder Debug, dens funktion er and fortælle hvilke informationer den får ind, i højre side er findes fanen Debug. Åbner man Debug'en vil der her stå de informer den får ind fra Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Det er her at vi beder den om and sende de data'er som den får ind videre. Ez a funkció a MYSQL erőssége. Det er den som er kodet til and video hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste led på strengen fra Serial har vi Tekst funktionen. Det der den som bruges til and skrive til Dashboard/Hjemmeside.

4. lépés: 4. lépés. Adatbázis

4. lépés. Adatbázis
4. lépés. Adatbázis

A bejelentkezési rendszer virker optimalt, er der tilknyttet en database, som får oplysninger fra kontrol panelet. Az információ a som den modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Határozza meg neki az adatállományokat, és tájékozódjon a forskellige nøgler til forskellige brugere -ről. I vores tilfælde har vi bygget databaseasen op med 2 forskellige tabeller. Den ene tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted. I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Det er denne tabel som er tilknyttet Node-Red. Når Arduino'en sender sine data ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man inønser and video noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, som er tilknyttet databaseasen, i dette tilfælde det det Visual Studio. Her kan man skrive navnet på den person som man sønsker and se data på. Her vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at åbne døren. Det kunne f.eks. vagy ha van férfi søgte på et specificikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt.

Ajánlott: